Siden FredagHei og hopp! Har ikke hatt tid til å fått blogget noe siden fredag, men jeg har mine grunner! På fredag var det overnattingsparty med jentene i klassen, noe som var veldig gøy. Skal ikke fortelle alt for da hadde jeg sittet hele natta, men vi spiste for mye, så på film, tok bilder, spilte alias, høy musikk og hadde det gøy er noe syikkord. kan bare nevne at vi døgna, så jeg har ikke sovet så mye i den siste tiden.

Lørdagen gikk til rydding og konfirmasjonsfest til min vakre vennine Elaine. Det var en vellykket fest om du spør meg. Man kan si jeg var litt trøtt, men jeg kom meg gjennom. Koselig var det hvertfall.

Idag har jeg jobbet, og det var to konfirmanter som skulle døpes. Da er det alltid koselig å jobbe. Jeg hadde egentlig tenkt til å gå hjem å sove, men slik ble det ikke. Asantewah fikk besøk av meg, og der ble jeg til kvelden kom før jeg tok en jogge og sykkeltur.

Nå sitter jeg her, litt sliten etter turen og trøtt etter lite søvn og skal se på Mean Girls, hvis jeg orker.

Litt bilder gjennom helen:- Gjort i helgen?

Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits