The Weekend

I helgen var jeg på kanotur med DNT UNG Oslo og Omegn til Fjorda, Velmunden. Denne turen ble etter min mening vellykket. Jeg ambefaler virkelig alle til å bli medlem i dnt og dra ut på tur. Utrolig gøy. Man har det gøy, er i aktivitet, gjør noe man ikke gjør til hverdags og blir samtidig kjent med nye mennesker. Dagens tips fra meg. Det blir kanskje litt kjedelig å lese alt jeg skriver så, jeg kan vise noen av de få bildene jeg tok på turen.I kanoen. Den ene gangen når vi skulle ut fra land, greier den ene lederen å VELTE kanoen, så det ble et lite bad på meg... Han sin skyld.
Her er det poteter kokt i smør med gønne blader som krydder som står for tur. Tilsammen brukte vi ca 1 hel bremyk boks på ca ti poteter. Jeg sier en ting; potetene kokte i smør, men det var digg. Noe som ikke var digg var når kjelen ble vasket opp, så kom det smørklumer inn mot land... Uansett så er potet kokt i smør med bjørkeblader å ambefale!


Her sov vi... Jeg sov med både jakke, lue, skjer, votter og ull!


:)


Her ble håret mitt flettet, men resultatet ble ikke akkurat overveldende.....
Jeg hadde en veldig fin tur. Foresten så var det med en islending som har bodd i Norge siden oktober (?), og han lærte oss isalndsk, så nå kan jeg islandsk flytende... Den som gjetter hva fjandin  betyr får en premie!

Siri

Én kommentar

tanyarm

31.mai.2011 kl.14:45

fine bilder, så kos ut ! :)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits