Today and The Weekend

Heisann! Idag har det vært vanlig skole igjen etter eksamen. Tenk, bare 7 vanlige skoledager igjen. Til gjengjeld skal jeg både ha rle-prøve og norsk fremføring.. That's life. Uansett så skal jeg på kanotur til helgen, så jeg vet ikke om det blir så mye blogging før mandag, kanskje søndag kveld. Jeg skal nemlig møte de andre som skal være med i byen kl 5 på fredag om jeg ikke tar helt feil. Gleder meg hvertfall!

Sånn ser jeg ut idag forresten:


Bluse fra Zara
Forresten, er det flere som har hørt om Varanda og ungene hennes som ble klekket? Haha, lol! Alle burde se videoene på VGTV. Haha, men de er søte da. Det som er litt rart er; hvordan kunne Veranda vite at det var vann i slottsparken når hun bodde i statsministerboligen? Jaja, bra hun fant veien tilslutt, hun gikk jo opp i en fontene med klorvann først..

Ja, som jeg sa er jeg borte fra fredag til søndag så det blir ikke så mye blogging. MEN når jeg kommer hjem skal jeg legge ut oppskriften på tidenes smoothie oppskrift. Denne har til og med blitt min nye favoritt!

- Hva skal du i helgen?

Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits