Eple & Mango Smoothie

Hei og gratulerer med 1.mai! Jeg vet ikke om det er noe å gratulere, men likevel. Idag har jeg rukket å jobbe litt, ikke noe særlig mer. Hvertfall, for litt siden sa jeg at jeg skulle begynne å legge ut smootihe oppskrifter siden jeg spiser/drikker det så å si nesten hver dag. Dette har det da ikke blitt noe av, men nå begynner det å skje en forandring. Jeg skal prøve så godt jeg kan å legge ut hvertfall 3 oppskrifter i uka, kanskje mer. Høres det bra ut?

Dagens oppskrift har jeg funnet på selv, men er en av mine favoritter. Hvis du liker at det smaker mer søtt enn surt er dette absolutt noe å prøve ut.

Du trenger:

  • 1 mango
  • 1 rødt eple
  • 1 melonyouhurt (vanlig, liten størrelse)
  • 1/3 banan
  • ca. 2 ss youhurt naturellSlik gjør du:

  1. Del opp all frukten i små biter og legg det oppi blenderen. Det kan være lurt å dele eplet og manoen med tilpassede redskaper. Husk å skrelle eplet!
  2. Hell oppi youhurten.
  3. Sett på blenderen og la det kjøre i ca 30 sek.
  4. Hell oppi glass og nyt. Du kan gjerne pynte med melon, elpe, banan, hva du vil.


MangoEpleAll frukten

Jeg har ikke noe slutt-resultat bilde, ingen av bildene blir noe fine! Godt er det hvertfall. :)
- Hva syns du? Hørtes det godt ut og skal du prøve oppsktiften?

Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits