Litt bilder fra de siste dagene

Ok, jeg kan ikke si jeg er en spesiellt god blogger når jeg faktisk har glemt å blogge siden onsdag. Nok om dårlig blogging og over til noe jeg er litt bedre på for tiden; jogge. Idag jogget jeg faktisk ca 10 km. Jeg inrømmer at jeg gikk i nedoverbakkene, men til gjengjeld løp jeg i oppoverbakkene. Er hvertfall fornøyd!

I går var det grilling, og det var koselig. Har ikke så mange bilder, men noen.Forresten var det jeg som skulle gifte meg med William igår, men Kate heldte en kjærlighetsdrikk oppi glasset hans på morningen så William ble forelsket i Kate. Desverre.


Neida, hadde på meg ringen for å symbolisere at de giftet seg, eller noe. Fin er den hvertfall. Jeg har ikke noe imot Kate og William, de passer fint sammen, hvis noen tolket det som sto over bildet annerledes. Jeg digger både Kate og William. :)

- Hva har du gjort idag?

Siri

Én kommentar

Anniken<3

30.apr.2011 kl.19:38

Fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits