En liten tur i Østmarka ...

Nå har jeg nytt siste dag av ferien helt og fullt ut. Kom akkurat hjem fra ridning, siste gang med Eline som ridelærer. Litt trist. Det lille som er igjen av dagen skal jeg rydde rommet og øve til mattetentamen, som er på torsdag.

Idag var jeg en liten tur ute i skogen og fant en post. Det høres sikkert helt blåst ut for de som ikke vet hva det er, og det er det sikkert mange av. Hvert år legges det ut forskjellige poster i skogen. De er både langt unna og nærme. Hver post har så som så mange poeng etter hvor de ligger og hva slags type post det er. De som jeg tar er som regel 3 poeng eller 5 poeng, om jeg ikke tar feil. Om du er under 15(?), må du ha 100p. for å få gull, og er over 15 må du ha 200p. helt til du blir pensjonist. Hvis du ikke greier å ta 100 eller 200 poeng kan det jo hende du har klart bronsje eller sølv. Hvertfall, i november hvert år er det en slags premieutdelig, og da får du merke og diplom og hvis du vil kan du kjøpe en blankett (?) om du har gått så så mange år. Forøvrig tok jeg bare 1 post idag og har 13 poeng tilsammen, men det kommer seg etterhvert.

Litt bilder:


Endelig nådde vi målet etter å ha syklet 20 km og gått i motbakke i 15 km bare for 3 små poeng


Fornøyd :))

Siden det ble så fint vær gikk vi inn i sivilisasjonen igjen og kjøpte is. Jeg fant faktisk en av mine nye favoritter.


Oreois <3

- Hva har du gjort idag?

Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits