Slik lakker du neglene

Hei. Tenkte jeg skulle laget et lite innlegg om hvordan man lakker neglene ordentlig. Det kan ta tid, men er absolutt vært det hvis man vil at lakken skal sitte godt. Here we go:

1. Det første du selvfølgelig må gjøre er å fjerne gammel lakk. Det er ikke noe pent med gammel lakk under den nye. Da blir det bare klumper og fargen blir ikke så fin. Det beste er å bruke en god neglelakkfjerner. IKKE skrap av lakken.

2. Det neste du må gjøre er å dytte neglebåndene tilbake. Bruk krem eller olje til å mykne neglebåndene dine. Bruk neglefilen eller hva du vil til å dytte neglebåndene tilbake.

4. Fil neglene. Ikke så mye å si om det, men bare fil neglene til de får den fasongen du vil ha.

5. Legg en underlakk. Det hindrer at det blir riller i neglen og at lakken sitter bedre. Underlakken beskytter også neglen mer.

6. Ta en farge du liker og begynn med å lakke neglene dine. Begynn med å ta ett strøk, hvis det ble for tynt venter du til det har tørket før du tar et nytt lag.


random bilde fra google

7. Avslutt med en overlakk. Denne gjør at fargen sitter lenger og gir en fin glans.


google

Hvis du tar deg tid er det absolutt noe jeg vil ambefale. Selv jeg tar på lakk når jeg har dårlig tid, og da sitter den ikke lenge.  Setter du av 45 min skal det sikkert gå bra, uten design, mindre!

Var dette til hjelp, skal jeg ta med noe mer?

-Siri

5 kommentarer

marika - mmarika.com

14.mar.2011 kl.16:11

fint innlegg:)

Mittlivertwilight

14.mar.2011 kl.16:13

Skikkelig bra forklart! ;)

Mittlivertwilight

14.mar.2011 kl.17:42

Sv; Nei, men jeg skal si ifra når jeg vet det! ;)

N O R W E G i A N ' S

14.mar.2011 kl.20:28

bra tips , skal prøve dette neste gang !

Lise Lindblom

15.mar.2011 kl.16:48

Bra tips! :)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits