Rihanna til Bergen!! WTF?

Hello people! Har dere fått med dere at Rihanna kommer til Norge to ganger i år? Den 17. august står hun klar på Bergenhus festning for å opptre med mange av mine favorittlåter. Så urettferdig!  Hun kan ikke ha en ekstra konsert i Oslo nei, men til Bergen kan hun dra! Det er vi i Oslo som er ekte fans, billettene ble utsolgt på TRE minutter, og det vet Rihanna!! Hun vet at vi elsker henne, men likevel holder hun en utekonsert om sommeren i Bergen.  Tro meg, jeg får ikke lov til å reise helt til Bergen for en Rihanna-konsert, hvor skal jeg bo? (jaja, hotell, men .. nei, jeg får ikke lov)

Ååååååååh, hva fikk henne til å holde konsert i Bergen, hvorfor ikke Ellingsrud????????

Billettsalget starter imorgen (onsdag) kl. 09:00, just so you know!

bilde fra www.rihanna.no

- Beilul

 

 

6 kommentarer

Maria T.

08.mar.2011 kl.18:10

Life suucck you know xD

babypiink

08.mar.2011 kl.18:16

are you serious -.-

Dust

09.mar.2011 kl.13:46

Feiler deg? Bare de i Oslo som er ekte fans? Seriøst? Feiler deg. Det er bra det ikke bare er konserter i Oslo hele tiden. Egoistiske kjerring. Hvorfor ville ha Rihanna besøkt Oslo flere ganger? Holder det ikke å gå på konsert med hun en gang?

Og ingen vet hvor Ellingsrud er!

Vi i Bergen er like mye fans som dere i Oslo, om ikke mer! Dere skal være glad som får besøk av alle disse artistene, Lady gaga, blant annet, mens vi i Bergen får aldri besøk av disse artistene! Rihanna kommer faktisk til Bergen pga hun så et bilde av der hun skal holde konsert. Hun synes det var fantastisk! Det er et perfekt sted å holde konsert! Kort vei til hotell og alt.

tomaris

09.mar.2011 kl.18:07

vedder en hundrings på at det kommer til å regne... -.- tro meg det veit jeg, jeg som har bodd der i 3 år...

babypiink

09.mar.2011 kl.18:24

Dust:

Hei Dust. så morsomt at du kaller deg selv for en dust, for det er du ...

Det feiler meg ingen ting. Jeg er ikke egoistisk. Jeg er ingen kjerring.

Hva feiler det deg, heter det? La meg skrive hva jeg vil.

JEG mener at Oslo er ekte fans. La meg skrive det. Og folk vet hvor Ellingsrud ligger, ihvertfall de som bor i OSLO, så det er nok rindt en halv million!

Jeg er sur fordi jeg ikke fikk billett til Rihanna konsert i OSLO, derfor skriver jeg et slikt innlegg. LA MEG FOR FAEN! Oslo får de beste artistene, I know. Rihanna kommer til Bergen, vær glad og nyt det mens du kan, for det skjer ikke en gang til!!

:)

Tomaris

09.mar.2011 kl.21:25

stå på beila! og titt innom min blogg ;)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits