Heia Petter !

Siden jeg ikke har noe annet å blogge om for øyeblikket, legger jeg ut noen bilder og sånt fra søndagen. Da var jeg og en vennine + søstra mi og en venn av henne på VM. det var veldig gøy, men jeg var sliten når jeg kom hjem etter å ha vært borte i 13 timer. men det var virkelig værdt det.  Gleder meg allerede til neste helg!

Jeg legger ut noen bilder fra dagen:


yey, jeg fant en mye bedre plass etter at dette bildet ble tatt da.


Jeg var litt nervøs siden han var litt bak, men det ble jo bra til sist :D


Oddvar Brå og meg. Møtte han forresten idag også.


Sto helt fremst på medaljeseremonien, Polkabjørn og Kleine Heine (?) var morsomme. De kunne vært hovedunderholdningen for min del.


Petter Northug <3


Gullgutten i midten der. Var bare ca 1 m fra han. Og ja, han er kjekkere i virkeligheten. :)


Hoppgutta med VELFORTJENT sølv!

Jeg har tatt alle bildene selv, bare ikke de av meg. De er ikke redigert. Jeg hadde en super dag og koste meg mye! Var utrolig gøy. Det skulle vært VM hver dag! OK, nå begynner jeg å føle at dette blir en VM-blogg, men det er det ikke.

Kos dere videre, og hvis dere ser ei gal jente i Holmenkollen lørdag og søndag neste helg er det nok meg dere ser. haha.

-Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits