Glorious

Som noen sikkert vet var det åpningssermoni for VM igår. Selvfølgelig var jeg der, sammen med mange andre mennesker som hadde tatt seg turen dit. Jeg sto nesten foran, men litt på siden, men jeg så littt av scenen likevel. Selve sermonien var helt grei, men det minnet litt om17. mai. Tror grunnen til det var at garden spilte og at barna gikk i tog. Hvertfall, på slutten av sermonien sang Maria haukaas Mittet den nydelige sangen Glorious. Herrejesus, jeg har aldri i mitt liv hørt noen synge så fint før! Det var rett og slett vakkert.

Her er hun på idrettsgallaen, men jeg lover at det var mye bedre igår. Jeg har aldri hørt noen som synger bedre enn Maria.

Har desverre ingen bilder, eller jo de er på kameraet. Uansett så har jeg tenkt til å trene å spise kjernesunt idag, se på sprinten og dra ned til byen og se på konserten og at Norge får utdelt gullmedalje. Kos dere!

-Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits