Ball negler og hytteturHeeei! Igår var det ball, det var egnekelig helt greit. Stemningen var ikke helt topp, men det ble jo bedre på slutten. Personlig syns jeg de to timene med limo var herlig.  Jeg kunne sagt veldig mye om ballet, men det må jeg nesten ta en annen gang, er helt død nå. Er fortsatt sliten etter igår, og siden jeg har trent 3 timer idag ble det jo ikke akkurat noe bedre. Jeg fikk prøve Zumba idag og det første jeg tenkte vat at de som skal slanake seg burde prøve ut Zumba. Det virker garantert. Og det var gøy.

Her er hvertfall bilde av negle designet mitt. Jeg virkelig elsker dette designet, enkelt og greit er det også. Min favoritt. Den passet jo også til kjolen min.


 lyserosa med glitter er fiiiiiiiiiint :-)


Driter i om det ikke ble så fint. Det blir bedre om man har bedre tid <3Hvertfall, imorgen (idag) drar jeg på hytta! Det vil si at Beilul må blogge alene.  Jeg blir det til tirsdag eller onsdag er ikke sikker. Bare jeg kommer hjem til VM åpningen. Det blir kos. Jeg har hvertfall bestemt meg for å ta mange bilder so  jeg skal redigere. Så ja, God vinterferie, sov godt, natta. Klem fra en sliten Siri.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits