Kom deg ut dagen

Hei! Litt lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har desverre ikke hatt tid. Hvartfall, som noen av dere kanskje hvet (?) var det kom deg ut dagen på søndag! Arrangemanget var mange forskjellige steder i hele landet. Kom deg ut dagen er et arrangemang for alle, men spesiellt for de som ikke er så mye ute. Etter det jeg hvet arrangeres det to ganger i året, på høsten og på vinteren. På søndag var det bla. i Gransdalen på Furuset. Jeg var frivillig arbeider, men jeg fikk betalt for å jobbe der.

Hele dagen begynnte med fantastisk vær; perfekt temperaur og snøø som glitret i sola. Men det var været, det var litt værre med meg og Johanne, som begge var forkjølet. Etter å ha satt opp natursti, merkebånd og blåst opp ballonger var det hele igang. Barn og voksne kom å sto på ski og koste seg. Jobben min var da å dele ut premier, hjelpe folk, smøre ski (noe som jeg ikke klarer bra, hehe) og rett og slett bare se at alt er som  det skal være. Jeg likte hvertfall jobben veldig bra. Hyggelige folk var det også der!

Johanne derimot hadde en litt annen jobb...    Hun var nemlig maskoten Turbo!


Meg og Turbo                       

Etterhvert kom også NRK, Aftenposten TV2, Groruddalen og kanskje noen andre medier. Haha, TV2 visste ikke veien, så jeg brukte 5 min elr noe å forklare dem veien fra gran barnehage til gransdalen. Jeg syntes de burde ha et portrettintervju av meg siden jeg var så snill å forklare veien, men neida. Kom  på tv hvertfall. Og som kanskje noen av dere så, NRK, var denne dagen også for de som nesten ikke eller aldri har stått på ski før. Her kunne man låne ski og ta seg en tur i bakken. Det var veldig populært!

Neste gang det er kom deg ut dagen vil jeg gjærne se seg der også. Det var utrolig koselig.

                               

Var du med på kom deg ut dagen?

-Siri.

2 kommentarer

twoo

09.feb.2011 kl.17:02

haha fine bilder:)

KRISTINE AM!

09.feb.2011 kl.17:41

//vi søkte på Peppes pizza, men det er jo noe med lovverket osv, folk under 16 år får ikke enkelt jobber :-) om dere kjenner noen voksne som jobber på matbutikker osv, er nok det best egnet! selv har vi ikke fått svar enda, men i løpet av uken, så om du feks spør på søndag kan jeg svare deg nærmere :)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits