3 retters middag

Heei! Hvet noen hva som skjer med blogg.no? Den klikker litt..

Hvertfall. Idag lagde jeg 3 retters middag! Det tok litt tid, men det var absolutt verdt det. Hvis du vil kan du jo lage det samme som meg.

Forett: Suppe, Blomkål & brokolisuppe.                    

Sånn gjør du:

Stek en løk og 2 fedd hvitløk til det blir mørt. Kok 250 g brokkli og 250 g blomkål i 6 dl vann og legg oppi løken. Deretter tar du en grønnsaksbuljong og legger oppi. Så moser du alt med an stavmikser eln til det er ferdig most. Når suppen er jevn tar du 2 dl matfløte og 1 ts salt i suppen. Hvis suppen er tynn kan du ta oppi litt mel. Ferdig!

Hovedrett: Pizza.

Sånn gjør du:

Lunk 3 dl vann i en kjele, så tar du 25 g  gjør oppi vannet og rører til det har løst seg opp. Deretter tar du 2 ss olje oppi vannet og gjæren. Deretter blander du det med 500 g hvetemel og 1 ts salt. La deigen heve til dobbel størrelse. Kjevl ut pizzaen og ta på det du vil på den. Så steker du pizzaen i 20 min på 225 grader. Avkjøl og spis. Noen vil også forheve pizzabunnen, men du trenger ikke. Jeg lagde da 3 typer pizza:


En med kjøttdeig, annanas og ost. Selvfølgelig er det tomatsaus også. :-))


MASSE mais, paprika og ost. :-)


Smårettbacon, skinke og ost.

Dessert: Sjokolademousse.

Sånn gjør du:

Pisk 6 eggehviter til det blir en hvit og luftig masse. Smelt 200 g skololade på SVAK varme så det går sakte. Hvis ikke skjer det noe som du kan lese om i forige innlegg. Bland den smeltede sjokolanden sammen med eggehviten og 2 ss sukker. Deretter fordeler du massen i  4-5 små skåler og lar det stå i kjøleskapet i minst 2 timer.

Håper det smaker!

-Siri.

Én kommentar

Regine

03.jan.2011 kl.21:04

Nam!! no blei eg sulten!!! Alt hørtes kjempegodt ut:)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits