The Karate KidHeeeeeeei og god morgen!

Jaaa, jeg sto opp for ca en time siden, så det er tidelig på morningen for meg enda. Egentlig skilel jeg stå opp tidelig, men der ble det ike noe av... heeeh. Skole imorgen, you know. Fordi det er tidelig på morningen spurte jeg søstra mi om hvor lenge pizza deigen skule heve, og da røpte jeg meg.. middagen skulle være hemmelig. Jeg skal nemlig lage 3-retters idag. Ja, og nå lager jeg desserten, men jeg skulle liksom smelte sjokolade, og det klarte jeg ikke... Jeg smeltet nemlig sjokoladen på 9 (den høyeste varmen) og da ble sjokoladen klumpete og hard.. så vi skulle spise det, men det var ikke godt. Så var det på'n igjen, og heldigvis hadde vi mer sjokolade igjen i kjølerommet. :-D så nå greide jeg endelig å smelte den braa!! woho. Vi får håpe det smaker godt till slutt da.

Igår så jeg karate kid, endelig! skulle egentlig se den for over et halvt år siden. Er jeg litt treg eller? meeeen jeg syntes den var bra. Jeg fikk skikkelig lyst til å dra til kina. Og Jaden er så søt, han er en liten hjerteknuser<3. 

Igår gikk jeg faktisk 26 km på ski, og jrg har vært fink å gått på ski de fleste dagene. Selvom jeg syntes det er litt kjedelig... btw. Petter Northug sier han har full kontroll? tror ikke det neiii, han har ihvertfall endelig lært seg å snakke bår det ikke går så bra. Han kommer ihvertfall med noen unskyldninger som ikke er så sterke. Lykke til i VM hvertfall!! :-D

Ja, og istad så jeg at Voe skal slutte. Jeg visste egenkelig at hun kom til å slutte etter juleferien, så det kom jo ikke som noe sjokk for meg da.  Ok, dette ble litt sånn,eh, hva jeg gjør, eller noe innlegg. jaja.

-Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits