Året 2010 !

Hei

Ja, nå som 2010 snart er over vil jeg ta en titt på hva året ga meg. For min del er jeg fornøyd med året som var, har mange gode minner. Også noen dårlige, men de vil man helst glemme. Jeg vil dele noen gode minner, men jeg har dessverre ikke bilde fra alt.


Prøve VM. Det var litt kaldt, men vi vant og det er det som teller :-D


Hytta! Her er det skirenn, ikke sånn seriøst da. Meeen jeg vant. hehehe... :D

 

SOLLI GÅRD!!


Tur med allidretten på Solli gård!!!! Dette var virkelig en fin tur. Fikk ridd islandshester og hadde supert vær! Meg og hesten... Savner det, og vil tilbake!


Solli gård!

Jeg var i kusina min sin konf. Det vat hyggelig.HjerteEllingsrud dagen. Samsaya


VG-lista. samsaya. :-))

SOMMER


Dro på hytta. :) haha, jeg solgte boller. Det var koselig når folk kjøpte masse masse masse og jeg ble rik rik rik. haha, neida.. :D


jaa, jeg hilste også på en fake rinsdyr eller hjort eller liten elg eller hva det var i sommer... interresannt.

 

RIDELEIR PÅ MARITS 2010


RIDELEIR PÅ MARITS!!!!!!! sry, dette var det beste bildet... meg og solan<3 savner rideleiren sykt mye. Alle folka, hestene, rett og slett hele marits!Marits! Jeg tok dette bildet da vi (ikke jeg) badet en dag på rideleiren. Pent.


STOKKE


STOKKE!!! Fint minne fra ferien! Sensurerte bort søstra mi, det er ikke sikkert hun vil være med på bildet. Dette var for meg en av de beste dagene i ferien. Dagene var vel sånn her: Stå opp > jogge > bade > Spise frokost > bade > sole seg resten av dagen .. <3 Haha, den ene dagen jogget jeg meg bort, men jeg fant veien etter litt da.


Lunchen min når jeg var i Stokke, digg :D

 

MIN KONFIRMASJON


Yey, konfirmanten .. :)
 

JULEN 2010


JULEN!! <3


Speilbilde fra julen.

mange gode minner! MANGE jeg ikke har tatt med fordi jeg ikke hadde bilder. Gleder meg til 2011, har funnet noen nyttårsforsetter som jeg skal holde.

-Siri.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits