Graffiti Nails

For en stund siden prøvde jeg endelig Isadoras Graffiti Nails neglelakk.  

Fin rosa farge

Graffiti Nail funker slik at man tar på en vanlig neglelakk først, og har den på i 4 min før man tar på Graffiti Nail.Når man påfører Graffiti Nails neglelakken etter 4 min, ser man at den sakte "sprekker opp". Skikkelig kult å se på!

Tips! Man burde ha et litt tykkere lag på neglelakken under. Jeg tok bare p 1-2 lag, så da jeg tok på Graffiti lakken så det hvite ganske gjennomsiktig ut. En annen ting er at når man påfører Graffiti lakken så kan man ikke somle med å påføre enda et lag, for konsistensen er litt sånn rar og den tørker og "sprekker opp" ganske fort. Så når du tar den på, prøv å gjøre det ordentlig på strøk.

 (bilde fra google)

Jeg har kjempelyst på den blå, hvite og grønne(?)  De koster ca. 70 kr, og du finner de på H&M og andre steder som selger Isadora produker.

Har du prøvd Graffiti Nails før?

Hva syns du?

-Beilul

4 kommentarer

Siriann

20.des.2010 kl.17:26

Hei :)

Ja, det er den :) Har du sendt inn bidrag, evnt vil sende inn bidrag, så kan du sende mail til cathrine :)

Linda Nyrud

20.des.2010 kl.19:37

Fin blogg du har :)

Elsker den neglelakken!

Sigrid

20.des.2010 kl.20:18

Søt blogg :)

Har ikke prøvd den før, men nå fikk jeg ganske lyst til det ^^

babypiink

21.des.2010 kl.00:04

Siriann:

ok takk :)

Skriv en ny kommentar

babypiink

babypiink

15, Oslo

Bloggen vår handler for det meste om neglelakk,så det vil komme anbefalinger, tips, neglelakkdesign osv. Ellers blogger vi om smoothie oppskrifter, outfit og alt som faller oss inn. Musikk er noe vi ikke kan leve uten <3 Kontakt: babypiink.blogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits